Arama kurtarma ekipleri İzmir'e gönderildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından harekete geçti. İzmir'de arama kurtarma ve enkaz kaldırma çalıÅ?

GÜNDEM 31.10.2020 10:12:00 0
Arama kurtarma ekipleri İzmir

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından oluşturulan donanımlı bir ekibin bölgeye gittiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Öncelikle başta İzmir olmak üzere depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Can kayıplarımızın olduğunu öğrendik. Milletimizin başı sağ olsun. Umarım en az can kaybı ve hasar ile atlatırız” ifadelerini kullandı.

 

“VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak deprem haberini alır almaz ivedilikle harekete geçtik” diyen Başkan Albayrak, “3 araç ve 10 itfaiye erinden oluşan bir ekibi arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek vermek üzere deprem bölgesine gönderdik. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yanındayız. Tam donanımlı, kaza kırım araç ve ekipmanlarının yer aldığı 2 arazöz, 1 çift kabinli pikap ve 10 itfaiye erinden oluşan ekip, İzmir’de arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek verecek” dedi.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE