AK Parti'ye geçen Başkan Ata, rozetini aldı

Geçtiğimiz ay Demokratik Sol Parti'den (DSP) istifa ederek AK Parti'ye geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata'nın rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takıldı.

GÜNDEM 29.10.2020 15:31:00 0
AK Parti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı’nda geçtiğimiz ay DSP’den AK Parti’ye geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata’ya parti rozetini teslim etti.

 

“RABBİM İŞLERİMİZİ KOLAYLAŞTIRSIN”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, “Ak Parti rozetini Cumhurbaşkanımızın elinden almak beni onurlandırdı. TBMM Başkanımız Mustafa Şentop’a, Tekirdağ Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e İl Başkanımız Mestan Özcan’a, benim için çok önemli olan bugünde yanımda oldukları için sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da, yaptığı açıklamada, “Partimizin grup toplantısına katıldığımız bu mübarek günde Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından, AK Parti ailesine geçen Marmaraereğlisi Belediye Başkanımız Sayın Hikmet Ata'ya rozet takdim edilmiştir. Belediye Başkanımıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın” dedi. 

 

Haber / Şaban KARDEŞ