TREPAŞ yetkililerinden KTSO'ya ziyaret

TREPAŞ Alacak Yönetim Kırklareli-Edirne Müşteri Hizmetleri Müdürü S. Burak Savaş, TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü ile TREPAŞ Kırklareli Müşteri Hizmetleri Sorum

GÜNDEM 28.10.2020 12:00:00 0
TREPAŞ yetkililerinden KTSO

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, TREPAŞ yetkililerini ağırladı.

 

“SANAYİ MÜŞTERİLERİNE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ”

 

Ziyarette konuşan TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, “Şirketimiz elektrik piyasasında uzun yıllardır aktif rol alan profesyoneller, yatırımcılar, sektör profesyonelleri ve tüketiciler için katma değerli projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek üzere bir araya geldiği çözüm merkezidir. Ticarethane ve sanayi müşterilerine biz de destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda oda üyelerinin kullandıkları elektriğin fiyatlarında sağlanabilecek indirim ve kolaylıklarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunduk. Amacımız uzun yıllar hizmet vereceğimiz tüm müşterilerimize daha kaliteli ve sürdürülebilir hizmet vermektir” ifadelerini kullandı.

 

ODANIN ÇALIŞMALARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan da, Kırklareli’nde ekonominin canlanması ve istihdamın arttırılması için oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ile her zaman işbirliği içerisinde çeşitli çalışmalara imza atabileceklerini ifade eden TREPAŞ Satış ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Nihat Ülkücü, gösterdiği misafirperverlikten dolayı Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a teşekkür etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ