Süleymanpaşa'da okçuluk tesisi kurulacak

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ata sporlarımızdan biri olan okçuluğun Süleymanpaşa'da yaygınlaştırılması ve gençlerle tanıştırılması amacıyla yeni bir yatırÄ?

GÜNDEM 28.10.2020 11:53:00 0
Süleymanpaşa

Süleymanpaşa’da yaşayan gençlerin geleneksel ve olimpik okçuluk eğitimi alabileceği tesisle ilgili çalışmaları planlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, kısa süre içinde projenin hizmete geçirileceği müjdesini verdi.

 

“HAK ETTİĞİ DEĞERE VE KİMLİĞE KAVUŞTURACAĞIZ”

 

Süleymanpaşa Belediyesi Ahmet Aygün Gençlik Merkezi yanında bulunan alanda gençlerle birlikte okçuluk idmanı yapan Başkan Yüksel, “Bu sporun Süleymanpaşa’da daha çok ilgi görmesi ve yaygınlaşması için belediye olarak gerekeni yapacağız. Ata sporlarımızdan okçuluğu, Süleymanpaşalı genç kardeşlerimizle tanıştırmak üzere başlattığımız çalışmalarımıza hız verdik.  Kökeni çok eski çağlara kadar uzanan, dünyada 1900’lü yılların başından itibaren olimpik sporlar arasında yer alan ata sporumuz okçuluğu, şehrimizde gerçekleştireceğimiz okçuluk tesisi yatırımıyla hak ettiği kimliğe ve değere kavuşturmayı hedefliyoruz. Şimdiden Süleymanpaşa’mıza ve yükselen gençliğimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE