Balçığa saplanan inek, 1 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi 20.Sokak'ta bataklığa saplanan inek itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu iş makinesinin desteğiyle kurtarılarak, sahibine teslim edildi.

GÜNDEM 26.10.2020 08:02:00 0
Balçığa saplanan inek, 1 saatlik çalışmayla kurtarıldı

Olay cumartesi günü Karaağaç Organize Sanayi Bölgesi 20. Sokak’ta meydana geldi. Yol kenarında oylayan inek, bir anda balçığa sağlandı. İneği balçıktan çıkaramayan Zabit Özbey, durumu Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerine bildirdi. 


İŞ MAKİNESİ DESTEK VERDİ


Haber verilmesinin ardından kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, ineği saplandığı balçıktan kurtarmak için hummalı bir çalışma yürütürken, ineğin sahibi Zabit Özbey ve çevredeki vatandaşlar da itfaiye ekiplerinin çalışmalarına destek verdi. Balçığa sağlanan inek, halat bağlanarak kurtarılamayınca iş makinesinden yardım istendi. İtfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu iş makinesinin desteğiyle balçıktan kurtarılan inek sahibine teslim edildi. İneğin sahibi Zabit Özbey ise ineğini kurtaran itfaiye ekiplerine ve kurtarma çalışmalarına destek veren vatandaşlara teşekkür etti. 


Haber / Gülveren ALTUNOĞLU