"Salgın bitene kadar dezenfeksiyon çalışmaları sürecek"

Süleymanpaşa Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen koronavirüs salgını ile mücadelesini sürdürüy

GÜNDEM 26.10.2020 08:52:00 0

Süleymanpaşa Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından düzenli olarak hastane ve camilerde dezenfeksiyon çalışması yapılıyor.


CEZA İNFAZ KURUMLARI DEZENFEKTE EDİLDİ 


Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında, Cuma namazlarını camilerde kılan vatandaşların sağlığı ve güvenliği açısından, merkez mahallelerdeki camilerde dezenfeksiyon çalışması yapıldı. Hem sağlık çalışanları hem de hastanelerden yararlanan vatandaşların korunması amacıyla düzenli olarak devlet hastaneleri ve Namık Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yapılan dezenfeksiyon çalışmalarına devam edildi. Öte yandan Süleymanpaşa sınırları içinde yer alan ceza infaz kurumlarında da dezenfeksiyon işlemleri yapıldı.


“TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLECEK”


Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, çalışmaların salgın tehdidi tamamen ortadan kalkana kadar titizlikle sürdürüleceği belirtilerek, vatandaşlara maske kullanımı, kişisel hijyen ve sosyal mesafe kurallarına hassasiyet göstermeleri konusunda hatırlatmada bulunuldu.


Haber / Yener AKBABA