Helvacıoğlu, Ankara'da temaslarda bulundu 

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, 22 Ekim-23 Ekim tarihlerinde Ankara'da çeşitli ziyaret ve temaslarda bulundu. Ankara temasları hakkında bilgilendirmede bulunan Başkan Helvacıoğlu, "Keşanâ€

GÜNDEM 23.10.2020 16:17:00 0
Helvacıoğlu, Ankara

Keşan için yapılacak olan hizmet ve projelerin görüşüldüğü ziyaretler kapsamında Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu; İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı, Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, AK Parti Edirne milletvekili Dr. Fatma Aksal, DSİ Genel Müdürlüğü Teknik Hizmetler ve Yeraltı Suları Daire Başkanlığı Jeoloji Yüksek Mühendisi ve Daire Başkanı Dr. Ayhan Koçbay, TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut, Tarım ve Orman Bakanlığı İnşaat Daire Başkanı İrfan Filik ile bir araya geldi.


11 MAHALLEYE 11 SEMT SAHASI İÇİN İMZALAR ATILDI 


İlk olarak Başkan Helvacıoğlu Keşan’a kazandırılacak yatırımlar için İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok ile bir araya geldi. Daha modern ve yaşanılabilir Keşan için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini dile getiren Mustafa Helvacıoğlu; “Gerçekleştirilecek projelere ivme kazandırmak adına İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onuray Gözütok ile fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerini kullandı. Bir diğer ziyaret kapsamında Mustafa Helvacıoğlu, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ile bir araya geldi ve 2’nci Türkiye Büyük Millet Meclisi Cumhuriyet Müzesi’ni ziyaret ettiler. Ardından Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile bir araya gelen Helvacıoğlu, “11 mahalleye 11 semt sahası için imzalarımızı attık, Keşan’ımızın spor ile anılan şehir olması için çalışıyoruz” dedi.

 


HERSEKZADE AHMET PAŞA CAMİİ İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI 


Başkan Helvacıoğlu ziyaretlerine Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy’u ziyaret ederek devam etti. Keşan ‘da bulunan ve 1511 yılında yapılmış Hersekzade Ahmet Paşa Camii’ nin  restorasyonu için görüşmeler gerçekleştirdi. Mustafa Helvacıoğlu Keşan’ın en eski camii olan Hersekzade Ahmet Paşa Camii’nde bakım, onarım ve tadilat çalışmalarında ilk adımı attıklarını ifade etti. Bir diğer ziyaret kapsamında Mustafa Helvacıoğlu, DSİ Genel Müdürlüğü Teknik Hizmetler ve Yeraltı Suları Daire Başkanlığı Jeoloji Yüksek Mühendisi ve Daire Başkanı Dr. Ayhan Koçbay ile bir araya geldi. Proje yatırımlarını değerlendirilip fikir alışverişinde bulundular. 100 bin konut projesinin Keşan’da da gerçekleşmesi adına Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, TOKİ Başkan Yardımcısı Hakan Akbulut’u ziyaret ederek, Toplu Konut, Sosyal Donatılar, Kentsel Yenileme ve bir daha çok proje ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu.


MİLLETVEKİLİ AKSAL İLE BİR ARAYA GELDİ 


Ziyaretlerin ardından temasları değerlendirmek adına Helvacıoğlu; AK Parti Edirne Milletvekili MKYK Üyesi ve KEFEK Başkanı Dr. Fatma Aksal ile bir araya geldi. Helvacıoğlu; yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar alınmasında emeği geçen AK Parti Milletvekili Dr. Fatma Aksal’a teşekkür etti. 

Ardından Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’da yürütülen projeler ve hayata geçirmek için proje aşamasında olan çalışmalar hakkında Tarım ve Orman Bakanlığı İnşaat Daire Başkanı İrfan Filik ile görüşerek fikir alışverişinde bulundu. Keşan’a yapılması düşünülen projelerin görüşüldüğü temaslar hakkında konuşan Başkan Helvacıoğlu, “En başta her zaman desteği ve ilgisi ile yanımızda olan, projelerimizin hayata geçirilmesinde büyük emeği geçen AK Parti Milletvekili Dr. Fatma Aksal’a, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba’ya, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç’a ve Keşan’a hizmet getirmemizde emeği geçen tüm kurum ve kuruluş yöneticilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA