Ergene'de yol ve asfalt çalışmaları sürüyor 

Ergene Belediyesi ilçe genelinde yol ve asfalt çalışmalarına devam ederken, mahalleler arasında yapımına başlamış olan bağlantı yol çalışmalarını da sürdürüyor. Belediyeden yapılan açÄ?

GÜNDEM 23.10.2020 16:05:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi ilçedeki mahalleler arasındaki ulaşım ağını genişletmeye, yeni yollar yapmaya devam ediyor. 


MAHALLELER ARASI ULAŞIM KOLAYLAŞACAK 


Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahalleler arasında yapımına başlanılan bağlantı yol çalışmaları sürerken,  Marmaracık – Ulaş OSB, Marmaracık-Karamehmet ASB ve Cumhuriyet-Yulaflı-Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yollarındaki çalışmaların tamamlanması ile mahalleler arasındaki ulaşım kolaylaşacak.


BETON ASFALT DÖKÜLMESİYLE ÇALIŞMALAR TAMAMLANACAL


Ergene Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalar devam ediyor. Mahalleler arasında vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak olan yeni bağlantı yollarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Standartlara uygun şekilde malzeme serimi yapan ekiplerimiz beton asfalt dökerek çalışmalarını tamamlayacak. Enerjimizi ve çalışma azmimizi vatandaşlarımıza duyduğumuz sevgiden alıyoruz. Nerde insan orda hizmet anlayışıyla Ergene’nin dört bir yanına hizmet götürüyoruz” ifadelerine yer verildi. 


Haber / Menşure KARDEŞ