Turnuva ve kurs kayıtları başladı 

Kapaklı Belediyesi tarafından 15 yaş ve üzeri vatandaşların katılabileceği Masa Tenisi Turnuvası ve 12. sınıf ve tüm mezun öğrencilerin katılabileceği BESYO hazırlık kursu düzenlenecek. 

GÜNDEM 19.10.2020 08:15:00 0
Turnuva ve kurs kayıtları başladı 

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Masa Tenisi Turnuvası ve BESYO hazırlık kursu için kayıtlar başladı. Belediyeden yapılan açıklamada, Masa Tenisi Turnuvası için başvuruların 30 Ekim’de sona ereceği belirtildi. 


15 YAŞ VE ÜZERİ KATILABİLECEK 


Masa Tenisi Turnuvası ile ilgili Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “15 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın katılabileceği Masa Tenisi Turnuvası başvurularımız başlamıştır. Katılmak isteyen vatandaşlarımız 30 Ekim tarihine kadar www.kapakli.bel.tr üzerinden online olarak veya Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan müdürlüğümüze gelerek başvuruda bulunabilirler. Turnuvamız Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verildi. 


PANDEMİ TEDBİRLERİNE UYULACAK 


Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kursu da düzenlenecek. 12. sınıf ve tüm mezun öğrencilerin katılabileceği BESYO hazırlık kursunun ücretsiz olarak Kapaklı Sahası ve Pınarça Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini kaydeden Kapaklı Belediyesi yetkilileri, “12. sınıf ve tüm mezun öğrencilerimiz için Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) hazırlık kursu kayıtlarımız başlamıştır. Ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz kursa katılmak isteyenler www.kapakli.bel.tr üzerinden online olarak veya Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nden şahsen gelerek kayıt olup, bilgi alabilirler. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde ve uzman eğitmenler tarafından verilecek olan kursumuz Kapaklı Sahası ve Pınarça Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek” açıklamasında bulundu. 


Haber / Buse SERİN