Sahte içki 2 can daha aldı

Geçen cuma gününden beri Türkiye'nin pek çok kentinde ölümlere yol açan sahte içki kabusu sürüyor. Kapaklı'da 3 gün önce içtiği sahte içkiden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 54 yaşı

GÜNDEM 16.10.2020 13:35:00 0
Sahte içki 2 can daha aldı

 

Kırıkkale, İzmir, Mersin, İstanbul, Muğla, Aydın, Trabzon, Zonguldak’da ölümlere yol açan sahte içki, Tekirdağ ve Kırklareli’nde de can aldı.  

 

BİR ÖLÜM HABERİ DAHA GELDİ

 

Saray’da sahte içki nedeniyle rahatsızlanan 55 yaşındaki Burhan A., Saray Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Tekirdağ’da sahte içki nedeniyle bir ölüm haberi daha geldi.

 

TEKİRDAĞ’DAKİ KAYIP SAYISI 2’YE YÜKSELDİ

 

Kapaklı’da 3 gün önce sanayi sitesindeki işyerinde rahatsızlanan ve olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınan 54 yaşındaki Cüneyt Karamutlu, 3 günlük tedaviye cevap vermeyerek sabaha karşı hayatını kaybetti. Cüneyt Karamutlu’nun ölümüyle birlikte Tekirdağ’da hayatını kaybedenlerin sayısı ise 2’ye yükseldi.

 

KIRKLARELİ’NDE DE CAN KAYBI YAŞANDI

 

Kırklareli Lüleburgaz’da da alkol zehirlenmesi sonrası Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, sonrasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen 24 yaşındaki Derya A. da buradaki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Derya A.’nın ölümüyle birlikte ülke genelinde sahte içkiden hayatını kaybedenlerin sayısı 55’e yükseldi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU