Çocuklar etkinlikler ile sosyalleşiyor

Lüleburgaz Belediyesi'nin sosyal alanda düzenlediği etkinlikler devam ediyor. Yetkililer, Gençlik Parkı'nda çocuklar için düzenlenen "Kukla Atölyesi", Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi?

GÜNDEM 14.10.2020 11:12:00 0
Çocuklar etkinlikler ile sosyalleşiyor

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün düzenlediği aktiviteler koronavirüs önlemleriyle birlikte devam ediyor.

 

 

“HAYATIN RİTMİNİ YAKALIYORLAR”

 

Yetkililer, “İkisi Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi’nde biri Gençlik Parkı’nda devam eden ve tamamen ücretsiz olan etkinliklere katılım yoğun olarak gerçekleşiyor.  LYFA’da yaz aylarının başından bu yana düzenlenen ve tüm hızıyla süren “Ritim Atölyesi’nde 6-15 yaş arasındaki çocuklar hayatın ritmini yakalıyor. Lüleburgaz’ın dünyaca ünlü müzisyeni Ahmet Özden’den eğitim alan çocuklar her Pazartesi, Salı ve Çarşamba saat 19.00 ile 20.00 arasında LYFA’da bir araya geliyor. Etkinlikler “Ritim Atölyesi” ile de sınırlı kalmadı. 5-13 yaş arasındaki çocukların yaparak öğrenmesi amacıyla Gençlik Parkı Yıldız Çocuk Kukla Atölyesi’nde gerçekleştirilen kukla atölyelerinde çocuklar geri dönüştürülebilir malzemelerden yaptıkları kuklalarla hem el becerilerine güçlendiriyor hem de doğa bilincine sahip oluyor. Erdoğan Anıl Tekin’in verdiği kukla atölyesi her Çarşamba ve Cumartesi günleri saat 14.00 ile 16.00 arasında gerçekleşiyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün gerçekleştirdiği bir diğer etkinlik ise antrenör Fatma Menekşeoğlu önderliğindeki “Step-Aerobik” etkinliği oldu. LYFA’da haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 20.00 ile 21.00 arasında gerçekleştirilen etkinliğe özellikle kadınların ilgisi yoğun oluyor. Kadınlar, 1 saat boyunca gerçekleştirilen yoğun sportif etkinlikle vatandaşlar hem ter atıyor hem de sporla zinde kalıyor” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA