"Ulaşım ağını daha akıcı hale getirmek için çalışıyoruz"

Ergene'nin hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, her geçen gün büyüyen, gelişen, nüfus yoğunluğu artan ilçenin ulaşım ağını daha da akıcı

GÜNDEM 8.10.2020 10:42:00 0

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Büyükşehir Tarımsal Dairesi Başkan Vekili Hasan Bayram, Ergene Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Cebeci, Ergene Belediyesi Belediye Meclis üyesi Erhan Baştak Marmaracık-Karamehmet ASB ve Cumhuriyet-Yulaflı-Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yollarındaki çalışmaları inceledi.

 

“MEVCUT YOLLARIMIZI DA İYİLEŞTİRİYORUZ”

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’nin hızla gelişen bir ilçe olduğunu belirterek Her geçen gün büyüyen, gelişen, nüfus yoğunluğu artan ilçemizin ulaşım ağını daha da akıcı hale getirmek adına çalışıyoruz. Yeni yapılaşmanın hızla arttığı mahallelerimizde yeni yollara da ihtiyaç duyuluyor. Plan dahilinde yeni yollar kazandırarak, mevcut yollarımızı da iyileştiriyoruz” dedi.

 

KOORDİNELİ ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

 

 “Mevcut imar planında var olan yolları açarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Marmaracık-Karamehmet ASB ve Cumhuriyet-Yulaflı-Velimeşe mahalleleri arasındaki bağlantı yollarındaki çalışmalarımız Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ortaklığında koordineli bir şekilde devam ediyor” diyen Yüksel, ilçeye verdiği desteklerden dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a da teşekkür etti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ