Vuslat Sokak'a yağmur suyu kanalı yapılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Ortacami Mahallesi Vuslat Sokak'ta sürdürdüğü çalışmalar ile sokakta su baskını riskini ortadan kaldıracağını kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, â

GÜNDEM 7.10.2020 15:09:00 0
Vuslat Sokak

Çalışmalar kapsamında Soysal Sokak’a bağlanan Vuslat Sokak üzerinde merdiven yapımı ve su baskınlarını önlemek amacıyla da yağmur suyu kanalı yapımı gerçekleştiriliyor.

 

“EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK”

 

Belediye Başkanı Yüksel, devam eden ç.alışmaları Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’un danışmanlarından Furkan Yıldız ile birlikte inceledi. Yüksel, yaptığı açıklamada, “Ördeklidere mevkiinde Soysal Sokak sakinlerimizin en çok mağdur olduğu bir sorunu daha ortadan kaldırmak üzere başladığımız çalışmalarda sona yaklaşıyoruz. Yağmurlu havalarda taşkınların yaşandığı Vuslat Sokak’ta, su baskınlarını önlemek üzere merdiven ve yağmur suyu kanalı yapıyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak, Allah’ın izniyle mahalle sakinlerimizi bir sorundan daha kurtarmış olacağız. Bölgede devam eden çalışmaları TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop Hocamızın Danışmanlarından Furkan Yıldız ile birlikte yerinde inceleyerek, ekiplerimize kolaylıklar diledik” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA