"Yazın toz, kışın çamur derdi son buldu"

Yıllardır yazın tozla, kışın çamurla mücadele eden vatandaşların yaşadığı Atatürk Mahallesi Erol Erdoğan Caddesi ve çevresindeki sokaklar, Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri MüdürlüÄ

GÜNDEM 6.10.2020 14:52:00 0


 

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Atatürk Mahallesi Erol Erdoğan Caddesi ve çevresindeki sokaklarda tamamlanan çalışmaları denetledi. Yüksel, kısa sürede tamamlanan çalışmaların ardından Erol Erdoğan Caddesi ve çevresinin Süleymanpaşa’ya yakışan bir görüntüye kavuşturulduğunu kaydetti.

 

“BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ”

 

Başkan Yüksel, “Yol medeniyettir. Biz sadece cadde ve sokakları değil bu vesileyle gönülleri de birbirine bağlamak, yaklaştırmak istiyoruz. Atatürk Mahallemizin Erol Erdoğan Caddesi ve çevresinde yürüttüğümüz asfaltlama çalışmalarını tamamlamış bulunuyoruz. Baştan aşağı yenileyerek, şehrimize yakışan bir görünüm kazandırdığımız bölgede incelemelerde bulunarak, son rötuşların devam ettiği yollarımızı denetledik. Bu bölgede yaşayan hemşehrilerimiz, yıllardır ilgilenilmeyen toprak yollar nedeniyle yazın toz, kışın çamur çilesi çekiyordu. Yaklaşık bir hafta gibi kısa sürede çalışmaları tamamlayarak vatandaşlarımızı yazın toz, kışın çamurdan kurtaran Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyorum. Süleymanpaşa’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ