Albayrak: Hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz

Hayrabolu'da mahalle muhtarları ile buluşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve sıkıntılarını dinledi. Albayrak, mahalle muhtarlarına büyÃ

GÜNDEM 6.10.2020 13:57:00 0
Albayrak: Hizmet ve proje üretmeye devam edeceğiz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, il genelinde vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını belirlemek üzere gerçekleştirdiği Mahalle Muhtarları Toplantıları'na Hayrabolu’da devam etti.

 

MUHTARLARA BİLGİ VERDİ 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu’ya bağlı Ataköy, Avluobası, Aydınlar, Umurça, Buzağcı, Büyükkarakarlı, Cambazdere, Canhıdır, Çene, Çerkezmüsellim, Dambaslar, Danişment, Fahrioğlu, Hasköy, Kadriye ve Karababa mahalle muhtarları ile bir araya geldi. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı çalışanlarının da yer aldığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçede yapılacak çalışmalar ile ilgili muhtarlara bilgi verildi. Muhtarların talep ve önerileri dinlendi.

 

“MUHTARLARIMIZA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

 

Tekirdağ halkı için hizmet ve proje üretmeye devam ettiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımıza büyük önem veriyoruz. Projelerimizi hayata geçirirken kendileri ile devamlı iletişim halindeyiz. Her şey Tekirdağ ve Tekirdağlı vatandaşlarımız için" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN