Malkara Kent Konseyi Planlama Toplantısı yapıldı

Malkara Kent Konseyi Çalışma Grubu Planlama Toplantısı, İlçe Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel başkanlığında ilçeye bağlı Çavuşköy Mahallesi'nde yapıldı.

GÜNDEM 5.10.2020 15:45:00 0
Malkara Kent Konseyi Planlama Toplantısı yapıldı

 

Gerçekleşen toplantıya; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Şentürk, CHP İlçe Başkanı Hülya Ertan, MHP İlçe Başkanı İbrahim Zilbastı, İYİ Parti İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçıl, Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Özer, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ile Yürütme Kurulu Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Malkara Kent Konseyi koordinasyonunda devam eden toplantılar kapsamında mahalle sakinleriyle görüşen Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel ve Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, vatandaşların talepleri ve sorunlarını dinleyerek bol bol not aldı.

 

“MAHALLELERİMİZİN GELECEĞİNİ HEP BİRLİKTE PLANLIYORUZ”

 

Daha yaşanabilir ve refah düzeyi yüksek kırsal mahaller yaratmak için çalıştıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara Kent Konseyi koordinasyonunda Çavuşköy Mahallesi Çalışma Grubu üyeleri ile toplantımızı gerçekleştirdik. Oluşturduğumuz bu gruplardan gelen talepler doğrultusunda kırsal mahallerimize güzellikler katmak için projeler hayata geçireceğiz. Hemşerilerimizden ve muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda istişare ederek mahallelerimizin geleceğini hep birlikte planlıyoruz. Oluşan yeni talepleri değerlendirmek önerileri almak ve gereğini yapmak üzere Malkara İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem Süleyman Yüksel ve ekibimizle buradayız. Mahalle sakinlerimizin görüşü, olmazsa olmazımız. Mahallerimizin birçok sorununu bu yaklaşımla çözüme kavuşturduk. Malkara Belediyesi olarak hemşerilerimizin 7/24 hizmetindeyiz. Malkara Kent Konseyinin bünyesinde çalışacak bu grupların hayata geçirmeyi planladığı projelerine Belediyemizin imkânları dâhilinde destek vereceğiz ve yanlarında olacağız.  Yapacağımız projeler ile kırsal mahallelerimizi geliştirmeye ve değiştirmeye devam edeceğiz. Gönüllük esasına istinaden çalışmalar gerçekleştirerek ilçemize değer katmak için emek harcayan grup üyelerine ve hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi. Toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından son buldu.

 

Haber / Murat YAYIN