Mahalle temsilcileri görevlendirme yazılarını aldı

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy'de oluşturulan mahalle temsilcilerine görevlendirme yazılarını teslim etti.

GÜNDEM 5.10.2020 15:38:00 0
Mahalle temsilcileri görevlendirme yazılarını aldı

 

Önceki akşam saat 20:00’da Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde düzenlenen programda konuşan Çerkezköy İlçe Başkanı Erseçkin,  Tekirdağ’da teşkilatlanma yapısı adına Çerkezköy’ün çok iyi konumda olduğunu ifade etti. Ekibiyle birlikte her zaman aktif olarak sahada yer aldıklarını belirten Erseçkin, ekibine teşekkür etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Millet bizi çağırıyor’ sloganı ile her zaman sahada olacaklarını söyleyen Erseçkin “ Teşkilatlanmanın son aşaması olarak mahalle temsilciliklerimizin atamasını tamamladık” dedi. 2023 yılında seçim olacağını, ancak erken seçim olma ihtimalinin de bulunduğunu belirten Erseçkin, her zaman sahada olduklarını söyledi.

 

 

“KONUŞMAKTAN ÇOK SİZLERİ DİNLEMEK İSTİYORUM”

 

Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da kendilerini ağırlayan Erzurumlular Derneği Başkanı Necat İlhan ve yönetimine teşekkür etti. Burada siyaset yapmak istemediğini söyleyen Alkaya, “Hepimiz ülkenin hangi durumda olduğunu hissetmeye başladık” dedi. 3 yıl önce Kurulan İYİ Parti’yi milletin kurduğunu, milletin sözünün geçtiğini ifade eden Alkaya, “3 senelik süreç içerisinde partimizi siz kurdunuz, fakat sorunları iletme konusunda biraz sıkıntımız vardı. Partimize daha kolay ulaşım sağlamak adına mahalle teşkilatlarımızı oluşturduk” dedi. Kendisi konuşmak yerine anlatılanları dinlemek istediğini söyleyen Alkaya, “Çözüm konusunda yerel yönetimlerle ilgili olarak Millet İttifakı belediye başkanlarımıza ileteceğiz. Genel sorunlarınızı da Ankara’ya genel başkanımıza iletmek adına Tekirdağ Milletvekilimize ileteceğiz” dedi.

 

KARARI GENEL MERKEZ VERECEK

 

Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinleyen Alkaya, yol konusunda ciddi sıkıntıların olduğunun söylenmesi üzerine bu konuda gerekli girişimlerde bulunulacağını belirtti. Vatandaşlardan gelen ‘İYİ Parti Tekirdağ’da belediye başkan adayı çıkaracak mı?’ sorusunu da yanıtlayan Alkaya; “Normal takvim işlerse önümüzdeki 2023 yılında genel seçimler var, sonrasında da yerel seçimler. O zaman ittifakın nasıl işleyeceğine dair kararı da genel merkez belirleyecektir. Şu an için bunu söylememiz altı boş bir cümle olur” dedi. Programda, İl Başkanı Sertaç Alkaya mahalle temsilcilerine de görevlendirme yazılarını teslim etti.

 

Haber / Buse SERİN