Belediyede koronavirüs önlemleri

Koronavirüsle mücadele kapsamında Marmaraereğlisi Belediyesi Hizmet Binasında önlemler had safhada. Periyodik olarak ilaçlanan hizmet binası girişinde, termal ölçüm cihazı, dezenfektan tüneli ve dezenfektan stantl

GÜNDEM 1.10.2020 18:44:00 0
Belediyede koronavirüs önlemleri

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, koronavirüsle mücadelenin vatandaşa verilen hizmette aksamaya sebebiyet vermeden titizlikle sürdüğünü ifade ederek “Koronavirüs ile mücadelemiz sürerken vatandaşımıza verdiğimiz hizmeti aksatmadan hem vatandaşımız hem de personelimiz için sağlıklı bir ortamı devamlı kılmayı amaçlıyoruz. Belediyemiz bünyesinde görev yapan dezenfeksiyon ekibimiz; hizmet binamız başta olmak üzere, ek hizmet binalarımızı, düğün salonlarımızı, tüm kullanım alanlarını devamlı olarak ilaçlayarak riski en aza düşürüyorlar” dedi. 

“TEDBİRLERİ UYGULAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediyeye giriş çıkışlarda da hem vatandaşların hem de personelin ateş ölçümlerinin her gün yapıldığını dile getiren Başkan Ata, “Hizmet alma noktasında belediyemize gelen vatandaşlarımız dezenfektan tünelinden geçtikten sonra hemen girişte bulunan danışma personelimiz karşılıyor ve ateş ölçümleri yapılıyor daha sonra bina içerisine girebiliyorlar” dedi. Ata, hem vatandaşın hem de personelin sağlığını koruyacak tedbirleri en üst seviyede uygulamaya devam edeceklerini kaydetti. 

Haber / Yakup KARATEPE