Yol çalışmaları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi ilçe genelinde yol çalışmalarını sürdürürken, Süleymanpaşa'nın tarihi değerlerinden biri olan ve uzun süre atıl kaldıktan sonra restorasyona alınan Tarihi Yalı Hama

GÜNDEM 29.09.2020 18:28:00 0
Yol çalışmaları devam ediyor

 

Yalı Hamamı’nın yanı sıra birçok tarihi binaya ev sahipliği yapan alanda gerçekleştirilen çalışma tamamlandığında tarihi dokunun daha fazla ön plana çıkacağını ve özellikle kış aylarında vatandaşların yaşadığı sıkıntının sona ereceğini belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaları inceledi. 

 

“ŞEHRİMİZE YENİ BİR ÇEHRE KAZANDIRACAĞIZ”

 

Tarihi Yalı Hamamı’nın çevresinde, Cumhuriyet Meydanı ile Çiftlikönü bağlantılı Eski İstanbul Caddesi ve Müşfik Kenter Sokak’taki yol çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Yüksel, “Zemin kaldırma işlemi tamamlandı, sokaklarımızı asfaltla kaplıyoruz. Uzun yıllardır bakım ve onarım yapılmayan yollarımızın tepeden tırnağa değişimi, şehrimize yeni bir çehre kazandıracak” dedi. Çiftlikönü Mahallesi’nde de yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Yüksel, Belediye Meclis Üyeleri Muhammet Polat, Muhammet Karaman ve Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın ile birlikte çalışmaları inceledi. 

Haber / Menşure KARDEŞ