Ölümünün birinci yılında mezarı başına anıldı

Keşan belediye eski başkanlarından merhum Metin Çırpan, ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı. Önceki gün saat 14.30'da düzenlenen anma törenine Keşan Belediye Başkanı

GÜNDEM 28.09.2020 16:37:00 0
Ölümünün birinci yılında mezarı başına anıldı

Anma töreninde konuşan Başkan Helvacıoğlu “Hizmet etmeye doyamadan ihtilal döneminde görevi sonlanan değerli büyüğümüz Metin Çırpan, birçok başarıya imza atmıştır. Bu hizmetlerden bazılarını hatırlatacak olursak; merhum belediye başkanımız Rasim Ergene’nin başlattığı Kadıköy içme suyu tesislerindeki suyun Keşan’ımıza ulaşmasını sağlamıştır. Tarihte ilk defa Keşan Belediyesi’nde araç alma komisyonunu değerli büyüğümüz Metin Çırpan kurmuştur. Sayın Metin Çırpan ağabeyimiz Keşan’ın birçok yolunu asfalta kavuşturmuştur. Yaşamının son anlarına kadar Keşan için çalışmış, başarılı işlere imza atmış değerli büyüğümüz Çırpan’ı kıymetli çalışmaları ile yad ediyoruz. Keşan’ımıza hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmamış merhum Belediye Başkanımız Metin Çırpan’ı vefatının yıldönümünde rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun” dedi.

 

MEZARINA KARANFİLLER BIRAKILDI

 

Metin Çırpan’ın kızı Nur Çırpan da “Şu anda çok duyguluyum. Keşanlı dostlarımıza herkese çok teşekkür ediyorum. Babam çok iyi bir insandı. Böyle bir babaya sahip olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bizi çok seviyordu, biz de onu çok severek uğurluyoruz. Her zaman kalbimizde olacak. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından Keşan İlçe Müftüsü Mehmet Yiğit tarafından dualar okundu ve Metin Çırpan’ın mezarına karanfiller bırakıldı.

 

Haber / Ruşa ELMA