Albayrak, Muratlı'da muhtarlarla buluştu

Mahalle muhtarları ile toplantılarını sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün de Muratlı'ya bağlı Aşağısevindikli, Çevrimkaya, Hanoğlu, Kepenekli, Müsellim

GÜNDEM 24.09.2020 18:00:00 0
Albayrak, Muratlı

Başkan Albayrak, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz’ün de katıldığı toplantıda Aşasevindikli Mahalle Muhtarı Atagün Topçu, Çevrimkaya Mahalle Muhtarı Şükrü Özer, Hanoğlu Mahalle Muhtarı Turgay Güngör, Kepenekli Mahalle Muhtarı Recep Çetiner, Müsellim Mahalle Muhtarı İbrahim Yıldız, Yukarısevindikli Mahalle Muhtarı Oktay Deniz ve Yurtbekler Mahalle Muhtarı Ekrem Fırtın’a Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal mahallelerde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

MUHTARLARIN ÖNERİLERİNİ DE DİNLEDİ

Toplantı ile ilgili değerlendirme yapan Albayrak, Mahalle Muhtarları ile her zaman diyalog halinde olduklarını ifade ederek “Mahalle muhtarlarımız ile Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ'nin  mahallelerimizde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Muhtarlarımızın talep, öneri ve ihtiyaçlarını dinledik” dedi. Albayrak, Tekirdağ ve Tekirdağlılar için daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Haber / Ruşa ELMA