Kapaklı'da koronavirüs denetimi

İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Kapaklı'da da denetim yapılarak koronavşrüs tedbirlerine uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

GÜNDEM 23.09.2020 20:10:00 0
Kapaklı

Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin katıldığı denetim İsmetpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kaymakam Hamitoğlu başkanlığındaki denetim ekibi, işyerlerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ederken, vatandaşlar da sosyal mesafe, hijyen ve maske konusunda uyarıldı.

 

MASKE, SOSYAL MESAFE VE HİJYEN KONUSUNDA UYARDI

 

Denetimlerle ilgili konuşan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, başta sağlık çalışanları olmak üzere devletin tüm kademelerinin salgınla mücadele konusunda büyük bir özveriyle çalıştığını ifade ederek “Her birimiz sağlık ordumuzun özverili çalışmalarına gölge düşürmemek adına sorumluluk sahibiyiz” dedi. Maske, sosyal mesafe ve temizlik konularında uyarılarda bulunan Çetin “Maske, mesafe ve temizlik kurallarına hassasiyet göstermeli, tedbirlere sıkı sıkıya uymalıyız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU