Proje Hazırlama Kampı Süleymanpaşa'da başladı

Trakya Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen "Proje Hazırlama Kampı' Süleymanpaşa'da başladı. 46 kişinin katıldığı program 2 gün sürecek. Programın açılışına katılan Teki

GÜNDEM 22.09.2020 17:25:00 0
Proje Hazırlama Kampı Süleymanpaşa

Proje Hazırlama Kampı'nın açılış konuşmasını yapan Trakya Belediyeler Birliği Müdürü Ogün Kürümoğlu, Trakya Belediyeler Birliği üyelerine fayda sağlayacak bir eğitim düzenlediklerini ifade ederek, “Eğitim faaliyetlerimize önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz” dedi. KürüMoğlu, sağladığı destekten dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak'a da teşekkür etti.

 

“BELEDİYELERİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

 

Başkan Albayrak da eğitimin hayırlı olmasını temenni ederek “Trakya Belediyeler Birliği, birçok amacı olan bir kurum. Üye belediyelere sağlayacağı katkı düşünüldüğünde burada gerçekleşecek olan Proje Hazırlama Kampı'nın yapılıyor olması belediyelerimiz için çok önemli. Türkiye Belediyeler Birliği'ne katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

BUGÜN DE DEVAM EDECEK

 

Dün başlayan Proje Hazırlama Kampı bugün de devam edecek. Kampın belediyelerin kendi bünyesindeki personeliyle fonlar elde etmesine yardımcı olarak kendi projecilerinin yetiştirilmesine olanak sağlayacağını belirten yetkililer “İki gün sürecek olan kamp boyunca Avrupa Birliği (AB) fonlarını elde etmek için nasıl proje hazırlanır, proje hazırlanırken nelere dikkat edilmeli, AB projeleri için ön başvuru ve tam başvuru nasıl yapılır, proje bütçesi nasıl oluşturulur gibi birçok konu hakkında eğitim verilecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ