"Kent Ormanı için elimi taşın altına koymaya hazırım"

Lüleburgaz'a kazandırılacak olan Kent Ormanı için çalışmalar sürüyor. Lüleburgaz Kent Ormanı'nın bulunduğu alanın "Hava Radar Komutanlığı" olduğu dönemde yaklaşık

GÜNDEM 20.09.2020 16:49:00 0

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Mehmet Ketmen’in çağrısının ardından kendisiyle Lüleburgaz Kent Ormanı’nda bir araya geldi. Ketmen, arazideki önemli noktaları tek tek gösterdi. Eski Hava Radar Komutanlığı arazisinin belediye tarafından 20 yıllığına kiralandığını duyunca çok duygulandığını kaydeden Ketmen, “Burada ben ve arkadaşlarım uzun yıllar görev yaptık. Burası bizim evimiz gibiydi. Arazi atıl hale gelip bu hale gelince içimiz kan ağlamıştı. Şimdi Lüleburgaz Belediyesi’nin burayı Lüleburgaz Kent Ormanı olarak halka kazandırmak için işe girişmesi beni ve arkadaşlarımı çok duygulandırdı.” dedi.

 

“BİLGİ VE BİRİKİMİMİ PAYLAŞMAYA HAZIRIM”

 

Arazideki önemli noktaları ve nereye nelerin yapılabileceğini tek tek gösteren emekli astsubay Ketmen, “Lüleburgazlılara kazandırılacak bu arazi için desteğe hazırım. Bütün bilgi ve birikimimi Lüleburgaz Belediyesi ile paylaşmaya hazırım.” diye konuştu. Başkan Gerenli de Ketmen’in vefalı davranışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ