Sarıalioğlu: Önemli olan partimizin ve milletimizin geleceğidir

Pazar günü yapılacak olan MHP Tekirdağ İl Kongresi'nde, aday olmak niyetiyle çalışmalar yapan Saral Sarıalioğlu, kendisi ile birlikte yol yürüyen, yönetime talip olan partililere teşekkür ederek "A

GÜNDEM 18.09.2020 20:45:00 0
Sarıalioğlu: Önemli olan partimizin ve milletimizin geleceğidir

20 Eylül Pazar günü yapılacak olan il kongresine saatler kala sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ülkücülere seslenen Saral Sarıalioğlu, “Ülkücü hareketin mensubu olduğum günden bugüne kadar teşkilatımın ve liderim Dr. Devlet Bahçeli beyin emrinde yol yürümekteyim. 20 Eylül 2020 tarihinde yapılacak Tekirdağ İl Kongresine aday olmak niyeti ile çalışmalarda bulunmaktaydım. Bu yolda benimle çalışmalara katılan,  benimle birlikte yol yürüyen ve kongre sonucunda Tekirdağ ilini Milliyetçi Hareket Partisi adına benimle yönetmeye talip olan arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma bana göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“DİK DURUŞUMU KORUMAYA DEVAM EDECEĞİM”

 

MHP Genel Merkezi’nin almış olduğu karar doğrultusunda mevcut başkan İlker Yücel’in görevine devam edeceğini belirten Sarıalioğlu “Bu andan itibaren yeni kurulacak MHP Tekirdağ il yönetim kuruluna ve il başkanı İlker Yücel beye başarılar diliyorum. Önemli olan göreve gelecek şahsiyetlerin kim olduğu değil, Milliyetçi Hareket Partimizin geleceği ve dolayısı ile yüce Türk milletinin geleceğidir. Bu anlamda 20 Eylül 2020 tarihindeki kongremizde Milliyetçi Hareket Partimizi Tekirdağ ilimizde temsil edebilecek bir kadronun kurulması en büyük arzumuzdur. Bu doğrultuda yapılacak çalışmaların takipçisi olmakla beraber, genel merkezimiz ve liderimizin emrinde dik duruşumu korumaya büyük bir iman ile devam edeceğim” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ