2020 ve 2021 faaliyet programı değerlendirildi

Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında yapılan Trakya Belediyeler Birliği aylık olağan yönetim kurulu toplantısında 2020 ve 2021 yıllarına ait faal

GÜNDEM 18.09.2020 14:14:00 0
2020 ve 2021 faaliyet programı değerlendirildi

Başkan Albayrak başkanlığında yapılan toplantıya Birlik Encümen Üyeleri Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış ve Birlik Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu katıldı. Toplantının açılışında konuşan Albayrak, “Trakya Belediyeler Birliği olarak yeni dönemimizde çalışmalarımız hız kazandı” dedi.

 

“HAYATA GEÇİRMEYİ HEDEFLEDİĞİMİZ BİRÇOK PROJE VAR”

 

Birlik olarak hayata geçirmeyi hedefledikleri birçok projenin ve çalışmanın olduğunu dile getiren Albayrak, “Bu anlamda belediyelerimizin vizyonlarını genişletmek ve ulusal veya uluslararası tüm platformlarda çalışmalarına katkılar sağlamak adına çabamız ve arayışlarımızı sürdürüyoruz. Pandemi sürecinin azalması ve hatta sona ermesi, Birlik ve belediyelerimizin yolunun daha da açılması adına şuanda en büyük dileğimiz. Sağlık açısından dünyayı tehdit eden bu sıkıntılı dönemin belediyelerimize negatif etkileri olmaya devam ediyor. Tüm belediye başkanlarımızı çoğunlukta vatandaş odaklı hizmetleri için kutluyorum” dedi.

 

SON GÜNCELLEMELER PAYLAŞILDI

 

Toplantıda birliğin 2020 ve 2021 yıllarına ait faaliyet programı kapsamında oluşturulan konular maddeler halinde değerlendirildi. Trakya Belediyeler Birliği organizasyonu ile düzenlenecek olan, “Proje Hazırlama Kampı” ve “Başkanlar Buluşması” programları ile ilgili son güncellemelerin paylaşıldığı toplantıda Trakya Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği paydaşlığında gerçekleştirilecek olan “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı” konusu ve Birliğin 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programı hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Haber / Yakup KARATEPE