"İktidarın Kırklareli'ni yok saymasına asla izin vermeyeceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, çalışma ziyaretleri hakkında açıklama yaptı. Ziyaretlerinde, vatandaşların öncelikle sağlık ve ekonomik sorun

GÜNDEM 17.09.2020 14:49:00 0

 

 

18 yıldır tek başına yönetimde olan AKP hükümetleri ülkemizi ekonomik ve sosyal sıkıntıların içerisine sürüklediğini belirten Gündoğdu, “Yaşanan tüm zorluklara, sıkıntılara rağmen bizler, CHP ve CHP’liler olarak Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma hedefimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye’nin 18 yıldır çözülemeyen sorunlarını ve sorunların nasıl çözüleceğini çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda her aşamada çözüm önerilerimizi halkımıza anlatmaya devam ediyoruz” dedi.

 

“ESNAFIN ÇARESİZ VE YALNIZ BIRAKILDIĞINI GÖZLEMLEDİK”

 

Milletvekili Vecdi Gündoğdu, “Yaptığımız çalışma ziyaretlerimiz kapsamında; Pehlivanköy İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek örgüt yöneticilerimizle değerlendirmede bulunduk. CHP Kadın Kolları’nın düzenlediği aşure dağıtımına katıldıktan sonra Pehlivanköy merkezinde esnaf ziyaretleri yaptık. Esnaf ziyaretlerimizde özellikle küçük esnafın, salgın döneminde yaşanan ciddi ekonomik sorunlar karşısında çaresiz ve yalnız bırakıldığını gözlemledik. Esnafımız, iş yapamadığı gibi vergi, SGK, stopaj borçlarını ödeyemez hale gelmiş, siftahsız kepenk kapatmaya başlamıştır” ifadelerini kullandı.

 

“ÇÖZÜM ÖNERİLERİ HAKKINDA DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDUK”

 

“Esnafımıza can suyu olacak hibe nakit desteklerinin yapılması ve borçlarının ertelenmesi konusunda çalışmalar yaptığımızı ve yapmaya da devam edeceğimizi ifade ettik” diyen Milletvekili Gündoğdu, “Ayrıca, salgın nedeniyle vatandaşlarımızın, kurum ve kuruluşlarımızın eksik, istek ve taleplerini yerinde tespit etmeye çalıştık. Bölgede yaşayan vatandaşlarımızın öncelikle sağlık ve ekonomik sorunları ve çözüm önerileri hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Kırklareli’ni iktidarın yok saymasına asla izin vermeyeceğiz. Yönetilemeyen bir Türkiye için çözüm Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA