"Küçük esnafımız beklentileri karşılayacak donanımda"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 21 Eylül'de Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda, aşamalı ve seyreltilmiş şekilde yüz yüze eğitime başlanacağını duyurmasının ardından, o

GÜNDEM 13.09.2020 18:12:00 0


 

Çerkezköy halkına çağrıda bulunan Çerkezköy Esnaf ve Saantkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, alışverişlerini küçük esnaftan yapmalarını istedi.

 

“ESNAFIMIZIN BELİ BÜKÜLÜYOR”

 

Ali Bozdağ, “Küçük esnaf hem ülke ekonomisine hem de Çerkezköy’ün gelişimine sürekli olarak katkıda bulunuyor. Pandemi süresi boyunca sıkıntılar yaşayan esnafa destek olmak amacıyla vatandaşlarımız alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmeli. AVM’ler ve süpermarket zincirleri yerel esnafın belini büküyor. Hükümetten konuyla ilgili destek bekliyoruz” dedi.

 

“DAHA KALİTELİDİR”

 

Vatandaşları daha duyarlı olmaya davet eden Bozdağ, “Mevcut idareden bu konuda destek bekliyoruz. Okulların açılmasına kısa süre kala vatandaşlarımız kırtasiye ihtiyaçlarını yerel esnaftan yapmalı. Büyük marketlerden ve AVM’lerden yapılan alışveriş bölge esnafımızı sıkıntı yaşamaktadır. Vatandaşımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Küçük esnafa sahip çıkılmalı. Fiyat konusunda da küçük esnaf daha istikrarlı kalite konusunda da mutlaka daha kalitelidir. Sonuç olarak kırtasiye ürünü dediğimiz malzemeler çocuklarımızın kullandığı ürünler olacak ve kaliteli olmak zorunda. Küçük esnafımızı bu beklentileri karşılayacak donanımdadır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN