"Lüleburgaz Kent Ormanı hayaline kavuşuyor"

Lüleburgaz Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Ormanı Projesi'nde sözleşme imzalandı. Belediye Başkanı Murat Gerenli ,"Lüleburgaz Kent Ormanı hayaline kavuşuyor. Amacımız, hayallerin hayat bulduğu

GÜNDEM 10.09.2020 11:20:00 0
"Lüleburgaz Kent Ormanı hayaline kavuşuyor

 

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli'nin ilçeye kazandırmak istediği Kent Ormanı Projesi'nde önemli bir adım atıldı. Başkan Gerenli, Lüleburgaz halkı adına eski hava radar arazisini Lüleburgaz'a kazandıracak olan Kent Ormanı Sözleşmesi'ni imzaladı. İmzalar Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde atıldı.

 

20 YILLIĞINA LÜLEBURGAZ BELEDİYESİ’NE KİRALANDI

 

Lüleburgaz Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda meclisten 97 hektarlık radar arazisinin Lüleburgaz Belediyesi tarafından kiralanması için yetki alan Belediye Başkanı Murat Gerenli, Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde atılan imzalarla birlikte Lüleburgaz Kent Ormanı'nı 20 yıllığına Lüleburgaz Belediyesi'ne kiraladı. Kırklareli Orman İşletme Şefliği'nde imzalanan sözleşmeyle birlikte eski hava radar arazisini Lüleburgaz Kent Ormanı olarak kente kazandıracaklarını söyleyen başkan Murat Gerenli, "Amacımız, hayallerin hayat bulduğu bir Lüleburgaz'ı yaşatmak. Bunun için çalışmalarımız tek tek devam ediyor. Bu kapsamda Lüleburgazlıların nefes alabileceği, rahatça vakit geçirebileceği, 97 hektarlık eski radar arazisini Lüleburgaz Kent Ormanı olarak şehrimize kazandırmak için imzayı attık. Lüleburgaz Kent Ormanı kentimize hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA