Yüksel: Semt pazarlarında her türlü tedbiri aldık

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Sağlık Mahallesi'nde kurulan semt pazarında incelemelerde bulundu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri inceleyen Başkan Yüksel, "Semt pazarlarında her

GÜNDEM 8.09.2020 13:20:00 0
Yüksel: Semt pazarlarında her türlü tedbiri aldık

Sağlık Mahallesi’nde kurulan semt pazarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e; Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Baydarlı ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri eşlik etti. 

 

ZABITA EKİPLERİNE TALİMAT VERDİ

 

Halkın yoğun olduğu bölümlerdeki çalışmaları Belediye Başkanı Yüksel, semt pazarında tezgah açan esnafla sohbet ederek maske takmayan, maskeyi koluna, çene altına takan ya da maskesini burnunu açıkta bırakacak şekilde kullanan vatandaşlara uyarılarda bulunarak dikkatli ve duyarlı davranmalarını istedi. Başkan Yüksel zabıta görevlilerine de denetimleri sıklaştırmaları yönünde talimat verdi.

 

GİRİŞ VE ÇIKIŞLARA DEZENFEKTAN ÜNİTELERİ MONTE EDİLDİ 

 

Ergene’nin tüm mahallelerinde kurulan semt pazarlarının giriş ve çıkışlarına Ergene Belediyesi imkanları ile üretilen dezenfektan ünitelerinden monte edildiğini ve hem alışverişe gelen vatandaşların hem de tezgah açan esnafın kullanımına sunulduğunu da kaydeden Başkan Rasim Yüksel, “Semt pazarlarında her türlü tedbiri aldık. Ekiplerimiz pazaryeri girişinde gelenlerin ateşlerini ölçüyor. Vatandaşların ellerini dezenfekte etmeleri için imkanlar oluşturuldu. Pazarcıların kurdukları tezgahların arasındaki sosyal mesafeye de dikkat ediliyor. Bu konudaki tüm tedbirleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ