Gerenli: 7 mahallede bin 500 çocuğa ulaşıldı 

Lüleburgaz Belediyesi'nin "Sosyal Gelişim Etkinlikleri" kapsamında düzenlediği "Mahallede Şenlik Var" etkinlikleri sona erdi. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, "Lüleburgaz'

GÜNDEM 4.09.2020 17:43:00 0
Gerenli: 7 mahallede bin 500 çocuğa ulaşıldı 

 

Lüleburgaz Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Sosyal Gelişim Etkinlikleri” kapsamında gerçekleştirdiği “Mahallede Şenlik Var” etkinlikleri sona erdi. 

“HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİLER”

 

Lüleburgaz’ın 7 mahallesinde dezavantajlı çocuklara yönelik yapılan etkinliklerde yaklaşık bin 500 çocuğa ulaşıldığını kaydeden Belediye Başkanı Gerenli, “1 Temmuz’da başlayıp Ağustos’un sonuna kadar süren etkinliklerde yaklaşık bin 500 çocuk keçeden oyuncak yapımından seramik heykele, kukla yapımından ahşap boyamaya kadar birçok konuda hem eğlendi hem öğrendi. Erdoğan Anıl Tekin tarafından kukladan ahşap boyama, seramik heykelden, keçeden oyuncak yapımına kadar çok sayıda aktivite yaptırılan çocukların öğrendiği en önemli şey sıfır atık konusu oldu. Etkinliğe katılan minikler özel olarak toplanan atık malzemelerden oyuncaklar yaparak “Mahallede Şenlik Var” etkinliklerinde unutamayacakları günler geçirdi” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Buse SERİN