Kesimoğlu: Kırklareli için önemli bir adım

Kırklareli Belediyesi tarafından şehir içi toplu taşımada kullanılacak ''Akıllı Kart'' uygulaması öncesi Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ve meclis üyeleri â€?

GÜNDEM 3.09.2020 17:44:00 0
Kesimoğlu: Kırklareli için önemli bir adım

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, meclis üyeleri ile birlikte, 39 Kart Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Kesimoğlu ve meclis üyeleri, Zabıta Müdürü Serkan Kuru’dan “Akıllı Kart” sistemi ile ilgili bilgi aldı.

 

24 SAAT SÜRESİ İLE TAKİP EDİLECEK

 

Başkan Kesimoğlu, Kırklareli ulaşımının da yenilenen teknoloji ile birlikte bu değişime ayak uydurması adına böyle bir girişimde bulunduklarını ifade ederek ‘’ Ulaşımda yeni teknolojiye uygun, teknoloji çağına uygun bir uygulamaya geçiş yapıyoruz. Bu çalışmada hepimizin payı var. Emeği geçen her arkadaşıma teşekkür ediyorum. İlimiz adına önemli bir adım olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın rahatına ve emniyetine katkı sağlayacaktır. Toplu ulaşım araçlarımız 24 saat süresi ile takip edilecek. Herhangi bir aksaklığa izin verilmeyecek. Vatandaşlarımız 39 kart ile birçok avantajdan faydalanacaklar. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ