Parklarda bakım ve onarım yapılıyor 

Ergene Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan çocuk oyun parklarında bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Çocuk oyun gurupları ve spor

GÜNDEM 26.08.2020 13:08:00 0
Parklarda bakım ve onarım yapılıyor 

 

 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçedeki çocuk oyun parklarında bulunan oyun grupları ve spor aletlerine gerekli bakım ve onarımları yapıyor. 

 

KIRIK EKİPMANLAR TAMİR EDİLİYOR

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Kurulmuş olduğumuz yıldan itibaren vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırdık. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri oyun gruplarının bakım ve onarımını ihmal etmiyoruz. Bu kapsamda ilçe genelinde bulunan çocuk oyun parklarındaki oyun gruplarındaki aksaklıklar giderilirken kırık ekipmanlar da tamir edilerek rengârenk boyanıyor ve ilk günkü görünümüne kavuşturuluyor” dedi. 

 

AKSAKLIKLAR KAYIT ALTINA ALINIYOR

 

Çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin bulunduğu alanlarda bakım ve tamirat çalışmalarının yıl içerisinde periyodik olarak gerçekleştirildiğini de sözlerine ekleyen Yüksel, “Kontrol edilen park ve bahçelerde aksaklıklar kayıt altına alınıp ekiplere bildiriliyor. Keşif çalışmasının ardından bütün aksaklıklar tek tek gideriliyor. Yapılan çalışmaların ardından çocuk parkları ve fitness spor aletleri eksiksiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor” şeklinde konuştu. 

HABER/ Yakup KARATEPE