Başkan Albayrak: Hayrabolu'da önemli hizmetlere imza attık

Bu sabah mesaisine Hayrabolu'da başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilçesini devam eden yatırım ve projeleri inceledi.Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, "Göreve geldiğ

GÜNDEM 24.08.2020 18:10:00 0
Başkan Albayrak: Hayrabolu

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu programı kapsamında ilk olarak Kutlugün ve Şalgamlı mahallelerini ziyaret etti. Mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Albayrak, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi. Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu'da yapım çalışmalarına devam edilen Yeraltı Katlı Otoparkı ile Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesisi'nin inşaat çalışmalarını inceledi. Her iki projede gelinen son durumla ilgili olarak yüklenici firma yetkililerinden bilgi alan Kadir Albayrak, projelerin Tekirdağ'a ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

 

"HAYRABOLU'YA DEĞER KATACAK"

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu programı hakkında yaptığı açıklamada, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Hayrabolu'da da proje ve yatırımlarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana Hayrabolu'da önemli hizmetlere imza attık. Bugün ilçemize gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz güven ve destek bizleri çok mutlu etti. Katlı Yeraltı Otoparkı ve Rekreasyonel Sosyal ve Sportif Tesis projelerimiz Hayrabolu ilçemize değer katacak. Bu projelerimizi en kısa zamanda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA