Gerenli, altyapı ve üstyapı çalışmalarını denetledi

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, kent genelinde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarını denetledi. Gerenli, "Tek gayemiz Lüleburgaz'ın daha iyi yerlerde olması. Yapmamız gereken i

GÜNDEM 23.08.2020 19:20:00 0
Gerenli, altyapı ve üstyapı çalışmalarını denetledi

 

 

Başkan Gerenli, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Özgür, Gökhan Kaya Atay ve beraberindeki heyetle tam saha denetim yaptı. Asfalt işlemi tamamlanan Özgürlük Caddesi’ndeki kaldırım çalışmalarını inceleyen Gerenli, “Lüleburgaz için çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mesai mevhumu gözetmeksizin sahada çalışmalarını sürdürüyor” dedi. Sorunlu gördüğü noktaları inceleyen Gerenli, çalışmalar ile ilgili teknik ekipten bilgi aldı.

 

GERENLİ, VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DA DİNLEDİ

 

Gerenli, denetimler kapsamında ilk olarak Acı Çeşme Sokak ve Okullar Caddesi’ni ziyaret etti. Gerenli, Lüleburgaz kent trafiğinin belkemiğini oluşturan söz konusu alandaki kaldırım, asfalt ve menfez çalışmalarını inceledi. Caddede fiziki ömrünü yitirdiği için yenilenen menfez çalışması hakkında bilgi alan Gerenli, menfezin yer altından devam ettiği sokakları da gezdi. Gezdiği Acı Çeşme 1. Ara Sokak’taki üstyapı ve altyapıdaki eksiklikleri tespit eden Gerenli, vatandaşın sorunlarını da dinledi.

 

“TEK GAYEMİZ LÜLEBURGAZ’IN DAHA İYİ YERLERDE OLMASI

 

Başkan Gerenli, Lüleburgaz’da uyarı levhalarına rağmen kazaların yaşandığı Millet Caddesi’nde incelemelerde bulundu. Gerenli, başkan yardımcısı Gökhan Kaya Atay ile söz konusu caddedeki sorunların giderilmesi için alınabilecek önlemleri konuştu. Gerenli’nin saha denetimlerinde son durağı Belediye ekiplerimizin çalışmaları sonucunda baştan aşağı yenilenen Özgürlük Caddesi oldu. Özgürlük Caddesi’ni boydan boya yürüyerek gezen Gerenli, kaldırım çalışması yapan işçilerin de tespitlerini dinledi. Saha denetimleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Gerenli, “Tek gayemiz Lüleburgaz’ın daha iyi yerlerde olması. Yapmamız gereken işi yapıyoruz. Lüleburgaz için çalışmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz mesai mevhumu gözetmeksizin sahada çalışmalarını sürdürüyor” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE