Albayrak, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi

Çorlu'nun Önerler Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarını dinledi. Hizmet ve projeleri sürdÃ

GÜNDEM 21.08.2020 17:25:00 0
Albayrak, vatandaşların talep ve sıkıntılarını dinledi

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu’nun Önerler Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Önerler Mahallesi sakinleri ile toplantı yapan Albayrak, “Önerler Mahallesi'nin ihtiyaçları ve mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendirdik” ifadelerini kullandı. Toplantıda; yol yapım çalışmaları, altyapı ve üstyapı faaliyetleri ile Tarım ve Hayvancılığı Destekleme Projesi kapsamında yapılan ve bundan sonra yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Önerler Mahallesi Muhtarı Yusuf Yıldırım, Önerler Mahallesi Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Hayrettin Yavuz ile Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Belediyesi ve TESKİ yöneticileri de yer aldı.

 

“VERİMLİ BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİK”

 

Toplantı sonrası açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İl genelinde hizmet ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemize bağlı ekiplerimiz, 11 ilçemizde de sahada aktif olarak faaliyet gösteriyor. Yaptığımız hizmetler kapsamında bugün Önerler Mahallesi'nin değerli sakinleri ile bir araya gelerek talep ve ihtiyaçlarla alakalı verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hizmet ve projelerimizi sürdürürken halkımızın da taleplerini değerlendiriyoruz. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Tekirdağ için çalışmaya ve hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.  

 

“ÇORLU TRAFİĞİ RAHATLAYACAK”

 

Albayrak, Önerler Mahallesi'nde düzenlenen toplantıdan sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Ali Osman Çelebi Bulvarı ve Orion Kavşağı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu’nnu trafiğinin rahatlatılması amacıyla sürdürülen yapım ve düzenleme çalışmalarını inceledi. Teknik personelden çalışmaların son durumu hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, “Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Çorlu trafiği rahatlatılacak” dedi.

 

Haber / Buse SERİN