"Çorlu'da çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu'yu ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen ve yatırımları inceleyen Albayrak, "Çorlu'da çalışmalar büyük bir hızla devam ed

GÜNDEM 18.08.2020 14:48:00 0

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak, Çorlu ziyareti kapsamında ilk olarak Seymen ve Sarılar mahallelerini ziyaret etti.

 

MUHTARLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

 

Seymen ve Sarılar mahallelerinde mahalle muhtarları Aydın Dinler, Fuat Döner ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Albayrak, muhtarlardan mahalleleri ile ilgili talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşlar ile de görüşen Albayrak, talep ve önerileri dinledi. Albayrak mahalle ziyaretlerinin ardından TESKİ Çorlu Şube Müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın çalışmaları hakkında Brifing Toplantısına katıldı. Toplantıda Şube Müdürü Atilla Saraç ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil tarafından Çorlu’da devam eden ve planlanan altyapı yatırımlarıyla ilgili bilgi verildi. Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım ile Önerler Mahallesi Sivil İnisiyatif Platformu Başkanı Hayrettin Yavuz'u ağırlayan Albayrak, vatandaşların talepleri hakkında görüştü.

 

 

“GÜÇLÜ SANAYİNİN DE ETKİSİ VAR”

 

Albayrak, daha sonra Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'u makamında ziyaret etti. Albayrak ve Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından ilçede devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Albayrak, muhtelif mahallelerde devam eden Kısmi İçme Suyu ve Terfi Merkezi İnşaat çalışmaları ile Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Çorlu Şantiyesi’nde de incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Albayrak, “Çorlu'da çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Çorlu, nüfusu en kalabalık ilçelerimizden biri. Bunda güçlü sanayisinin de etkisi var. Biz Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her şey Tekirdağ için” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Yener AKBABA