"18 yıldır çözülemeyen sorunların çözümüne talibiz"

CHP Kırklareli Milletvekili, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu, iktidar kurultayı sonrası çalışma ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Milletve

GÜNDEM 17.08.2020 18:31:00 0

 

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, çalışma ziyaretleri kapsamında; Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Kırklareli Eczacılar Odası, Sakatlar Derneği Kırklareli Şube Başkanlığı, Kırklareli Tarım Kredi Kooperatifi, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Kırklareli Spor Kulübü, Kırklareli Mahalle Muhtarları Derneği, Kırklareli Tabip Odası, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kırklareli Şubesi, Kırklareli Ticaret Borsası, Atatürkçü Düşünce Derneği Kırklareli Şubesi, Eğitim-Sen Toplantı Salonu'nda KESK Kırklareli Şubeler Platformu, TMMOB Kırklareli İl Koordinasyon Kurulu ve Tüm Emekli-Sen Kırklareli Şubesi’ni ziyaret etti. 

 

“GELECEK GÜVENCESİ OLMAYAN BİR KİŞİ BİLE BIRAKMAYACAĞIZ”

 

Milletvekili Gündoğdu, ziyaretler ile ilgili, “İktidar kurultayımızın ardından, Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandırma hedefimiz doğrultusunda yoğun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partililer olarak, bizler Türkiye’nin 18 yıldır çözülemeyen sorunlarının çözümüne talibiz. Kişinin kimliği farklı olabilir, inancı farklı olabilir, yaşam tarzı farklı olabilir, Türkiye’nin herhangi bir coğrafyasında yaşayabilir; köyde, kentte, kasabada, ilçede yaşayabilir ama bir sorunu varsa o sorunun çözümüne talip olan bir partiyiz. Bizler yeni dönemde iktidar yolculuğumuzda bu sorunları çözmeye talip olduğumuzu herkese anlatıyor ve anlatmaya da devam edeceğiz. Ziyaretlerimizde; CHP iktidarında neler yapacağımızı, sorunları nasıl çözeceğimizi anlatıyoruz. CHP iktidarında gelecek güvencesi olmayan bir kişi bile bırakmayacağız. Umudun ve çözümün adresi CHP. Bizler hiçbir zaman siyaseti bir zenginleşme aracı olarak görmedik ve görmüyoruz. Bizim iktidar partileriyle aramızdaki temel farkımız budur. Onlar siyaseti zenginleşme aracı olarak görüyorlar. Bizler ise siyaseti halka hizmet aracı olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Yener AKBABA