Buz pisti ve stadyumun akıbetini sordu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanıtlanması istemiyle sunduğu soru önergesinde Tekirdağ'daki buz pisti ve stadyumun

GÜNDEM 16.08.2020 17:59:00 0
Buz pisti ve stadyumun akıbetini sordu

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Tekirdağ’da pek çok yatırımın, hedeflenen tarihlerde bitirilemediğini, AK Parti iktidarları tarafından verilen sözlerin tutulamamasının, halkta hayal kırıklığı ve tepki yarattığını belirtti.

 

“6 YILDIR TAMAMLANAMADI”

 

Süleymanpaşa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca 26 Aralık 2014’te inşaatına başlanan ve 17 Ağustos 2016’da teslim edileceği belirtilen Trakya’nın en büyük olimpik buz pateni pistinin hala tamamlanamadığını, yapımına başlandıktan bu yana 6 yıl geçmesine karşın bir türlü bitirilemeyen buz pistinin durumunun vatandaşları üzdüğünü belirterek “Buz pistini ne zaman hizmete açmayı planlıyorsunuz? Pist neden bitirilememiştir?” sorularını sordu.

 

“STADYUMUN İNŞAATINA NE ZAMAN BAŞLAYACAKSINIZ”

 

Tekirdağ’daki futbol kulüplerinin 2020 yılında büyük başarılara imza attığını, Tekirdağspor 3. Lig’e, Ergene Velimeşespor’un 2. Lig’e yükseldiğini belirten Aygun, hal böyle iken Tekirdağ’da futbol kulüplerine yaraşır bir stadyumun halen olmadığını belirterek “2015 genel seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ’ın 20 bin kişilik stadyum sözü vermesine karşın, aradan geçen 5 yıl içinde adım atılmamıştır. Stadyumun inşaatına ne zaman başlayacaksınız?” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE