"Çerkezköy'ümüzün daha iyi hizmet alması için elimizden geleni yapacağız"

CHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı, önceki akşam parti binasında yapıldı. Toplantıya geçilmeden önce açıklamalar yapan CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, parti olarak çalışm

GÜNDEM 12.08.2020 14:28:00 0

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 25-26 Temmuz’da yapılan 37. Olağan Genel Kurulu’na ilişkin konuşan Dönmez, “Partimizin genel başkanlığına yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçildi.  Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Parti meclisine seçilen Tekirdağ milletvekillerimiz Faik Öztrak ve Candan Yüceer’i de bir kez daha tebrik ediyoruz. Ayrıca parti sözcülüğüne devam eden ve Ekonomi Politikaları ve İşveren Sendikalarından Sorumlu MYK üyesi olan Faik Öztrak’ı ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

“HER YERDE YANDAŞ, HER İŞTE BİR SAHTEKARLIK VAR” 

 

Türkiye İstatistik Kurumu’nun işsizlik verileri hakkında da konuşan Dönmez, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez işsiz sayısı çalışan sayısını geçti. Bu arada yeni bir mucize yaratıldı. TÜİK verilerine göre hem iş gücünde hem işsizlik sayısında azalma oldu. Bizlerin zekası ile açıkça alay ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu Başkan Yardımcısı Cahit Şirin, başkanlığa atandı. Şirin, geçtiğimiz yılın Haziran ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Elif Esen’le evlendi. Çiftin nikah şahitliğini de sayın Erdoğan ve eşi sayın Emine Erdoğan yaptı. Her yerde yandaş, her işte bir sahtekarlık var. İş böyle olunca bir gün Ayasofya, bir gün Muharrem İnce, bir gün sayın Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı ortaya çıkarılıyor” ifadelerini kullandı. 

 

“BU OYUNLARA ASLA GELMEYECEĞİZ”

 

Ülkemizin ekonomik durumu ile ilgili de değerlendirme yapan Ayfer Dönmez, “Bu iktidarı yolcu edecek en önemli etkenlerden biri de bu ekonomik durumdur. Bunu bildikleri için çeşitli yalanlar ve ayak oyunlarıyla ülke gündemini değiştiriyorlar. Bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Adil bir toplum için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet için verdiğimiz mücadeleyi baltalamak için yapılan ayak oyunlarını iyi saptayıp karşı duracağız. Gün bölünme değil, birleşme günüdür. Gerek ülke bazında gerekse parti içi çalışmalarımızın ana teması budur” dedi. Dönmez, Çerkezköy’ün daha iyi hizmet alması için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekleyerek, “Mahalle mahalle çalışma yapacağız. Neler yapabiliriz, Çerkezköy’ü daha fazla nasıl geliştirebiliriz bu konularda vatandaşlarımız dertlerini, taleplerini dinleyeceğiz ve belediye başkanımıza ileteceğiz. Çerkezköy’ümüzün daha iyi hizmet alması için elimizden geleni yapacağız. Biz zaten bunun için görevdeyiz” ifadelerini kullandı. 

Haber /  Gülveren ALTUNOĞLU