Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel görevine başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Malkara Kaymakamlığı'n

GÜNDEM 29.07.2020 17:35:00 0
Kaymakam Kerem Süleyman Yüksel görevine başladı

 

 

 

Malkara’da bulunmaktan, Malkara’ya hizmet edecek olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu belirten Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, “Değerli Malkaralı hemşehrilerime sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Yaklaşan kurban bayramı öncesinde tüm Malkaralı hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ediyorum. İnşallah bayramda, bayramlaşma programında da her biriyle ayrı ayrı tanışmayı arzu ediyorum. 15 seneye yaklaşık mülki idare amirliği deneyimimiz, tecrübemiz neticesinde geçtiğimiz 15 gün içinde yayınlanan mülki idare amirleri atama kararnamesiyle Malkara ilçemize görevlendirildik. Ve 27 Temmuz pazartesi günü ilçemizdeki görevimisze başladık” dedi.

 

“TÜM KESİMLERİN KATKISI ÇOK ÖNEMLİ”

 

Toplumun her kesimiyle diyalog içerisinde, tarafsız, adilane, bireysel menfaatlerden ziyade toplumsal menfaatleri inceleyen bir hizmet anlayışıyla hizmet etmeye çalışacaklarını kaydeden Kaymakam Yüksel, bu süreçte katılımcı bir şekilde toplumun tüm kesimlerinin katkısının kendileri için çok değerli olduğunu söyledi. Tüm birimler ve tüm kurumlarla kamu hizmetlerinin yürütülmesi, Malkaralı vatandaşlara layık oldukları hizmetin götürülmesi gayreti içinde olacaklarını ifade eden Kaymakam Yüksel, “Bizden önce görev yapan hem görevli hem gönüllü Tüm Malkaralı dostlarımızın ve çalışanlarımızın, mülki idare amirlerimiz, meslek büyüklerimiz başta olmak üzere yerel yöneticilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonra da bizimle beraber çalışacak olanların katkılarını çok önemsediğimizi ifade etmek istiyorum” dedi.

 

KAYMAKAM KEREM SÜLEYMAN YÜKSEL KİMDİR?

 

Kerem Süleyman Yüksel, 1977 İstanbul doğumludur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden 2002 yılında mezun oldu. 2005 yılında açılan Kaymakamlık sınavıyla Mülki İdare Amirliği mesleğine seçildi. Bir yıl süreyle İngiltere'nin Manchester Üniversite'sinde yabancı dil ve kamu yönetimi eğitimi aldı. İyi derecede İngilizce bilmektedir.2006-2009 Yılları arası Çorum İl Kaymakam Adayı olarak mesleğe giriş yaptı. 2006 Yılında Çorum İli Alaca Kaymakamlığında Kaymakam Refikliği görevi yaptı. 2006 Yılında Giresun İlinde Mülkiye Müfettişi Yanında Teftiş Stajını tamamlamıştır. 2007 Yılında Kastamonu İli Daday İlçesinde Kaymakam Vekilliği Stajını gerçekleştirdi.2009-2011 yıllarında Yozgat İli Yenifakılı İlçe Kaymakamı, 2011-2012 yıllarında Bayburt İli Aydıntepe İlçe Kaymakamı, 2012-2013 yıllarında Van İli Çatak İlçe Kaymakamı, 2013-2015 yıllarında Bolu İli Mudurnu İlçe Kaymakamı, 2015-2017 yıllarında Niğde Vali Yardımcılığı, 2017-2018 yıllarında Kastamonu İli Taşköprü İlçe Kaymakamlığı görevini yürüttü.Kerem Süleyman Yüksel, son olarak 2018 yılından bu yana Diyarbakır – Bismil Kaymakamı ve Bismil Belediye Başkan Vekilliği görevini yürütmekteydi.

 

Haber / Murat YAYIN