Çerkezköylüler, açık hava sinemasında buluştu

Çerkezköy Belediyesi'nin, ülkemizin de içinde bulunduğu yeni tip koronavirüs sürecinde sinema salonlarına gidemeyen vatandaşlar için organize ettiği Açık Hava Sineması Etkinliği kapsamında Cumartesi

GÜNDEM 25.07.2020 16:01:00 0
Çerkezköylüler, açık hava sinemasında buluştu

 

 

Cumartesi günü saat 21:00’da Kentpark’ta düzenlenen Açık Hava Sineması Etkinliği’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alanda sandalyeler sosyal mesafe kuralına göre dizilirken yapılan anonslarla vatandaşlar maske takmaları ve sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyarıldı.

 

PUFLAR ÇOCUKLARA KALDI

 

Açık Hava Sineması etkinliğine protokol üyeleri katılmayınca, ön sıralar ve puflar çocuklara kaldı. Alanda kurulan stantta filmi izlemeye gelenlere Çerkezköy Belediyesi tarafından patlamış mısır ve su da ikram edildi. Çerkezköylü sanatseverler 2 saat 13 dakika süren filmi ilgiyle izledi. 

 

MASUMİYET UĞRUNA VERDİKLERİ MÜCADELE ANLATILDI

 

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimlerin yer aldığı 7. Koğuştaki Mucize filminde aralarında çok özel ve güçlü bir bağ olan Memo ile 7 yaşındaki kızı Ova’nın masumiyet uğruna verdikleri mücadele anlatılırken, filmde yer alan bazı sahneler de izleyenleri eski günlere götürdü. 11 Ekim 2019’da vizyona giren ve kısa sürede en çok izlenen filmler arasında yerini alan 7. Koğuştaki Mucize filminde, 1980’li yıllarda bir Ege kasabasında babaannesi ile birlikte yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo’nun, sıkıyönetim komutanının kızının ölümünden sorumlu tutularak tutuklanmasının ardından Memo ile kızının masumiyet uğruna mücadeleleri konu edildi.

 

 

 

 

Haber / Buse SERİN