"Keşan'ın geçmişini geleceğe taşıyacak bir köprü"

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, çalışmaları devam eden Keşan Kent Müzesi'ni ziyaret etti. Devam eden çalışmalar ile ilgili Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcıâ€

GÜNDEM 25.07.2020 14:34:00 0

 

 

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı, beraberinde Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Meclis Üyesi Evren Yörük, Genel Sekreter Erdem Başak ve Basın Sorumlusu Simay Kazan ile birlikte çalışmaları devam eden Kent Müzesi’ni ziyaret ederek Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı'dan proje hakkında bilgi aldı.

 

“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ”

 

Şapçı, Keşan Kent Müzesi’nin Keşan’a kazandırılacak bir değer olduğunu belirterek, “Kent Müzesi projesi, Keşan’ın geçmişini geleceğe taşıyacak bir köprü. Biz Keşan Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı. Şapçı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Müze Koordinatörü Aslı Avcı ve müze çalışanlarına teşekkür etti. Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı da, müzeyi ziyaret eden Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapçı ve tüm ekibe teşekkür ederek, “Kentimizin kurumlarının ziyaretleri bizleri mutlu ediyor, ilgi ve destekleri ile güçleniyoruz. Tüm kurum ve kuruluşlarımızı çalışmalar hakkında bilgi vermek, fikir alışverişinde bulunmak, projemizi yerinde anlatmak üzere müzemize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE