AK Parti İl Yönetimi, Ergene'de vatandaşlarla buluştu

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte her hafta farklı bir ilçede toplantı düzenleyen AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Şarköy, Saray, Hayrabolu, Marmaraereğlisi, Malkara ve Muratlı'nın ardÄ?

GÜNDEM 22.07.2020 13:02:00 0
AK Parti İl Yönetimi, Ergene

 

 

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’yı ziyaret eden Özcan, Ergene’de bazı fabrikaları da ziyaret etti. Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte muhtarlarla bir araya gelen Özcan, muhtarları dinleyerek mahallelerin talepleri ile ilgili notlar aldı. 

 

“KÖTÜ KOKULAR GELMEYE BAŞLADI”

 

Toplantıda konuşan AK Parti Ergene İlçe Başkanı Cem Karaca, CHP’li Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 2014 yılından bu yana görevde olduğunu belirterek, halka verdikleri vaatlerin yüzde 10’unu bile gerçekleştiremediğini savundu. AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan da CHP zihniyetinin bulaşmış olduğu her belediyede zulüm zihniyetinin yaşandığını savundu. Özcan “İlçemizde Büyükşehir Belediyesinin yatırımı olarak sadece Kültür Merkezi var oda açıldığı günden bu yana kullanılmıyor. Ne yazık ki başka da bir yatırım yok. Yine İlçemizde TESKİ problemleri var, faturalar hala yüksek ve Ergene mahallelerinde sular çamurlu akıyor. Tüm uyarılarımıza rağmen, Vatandaşlarımızın gözünün içine baka baka, hala yüksel bedelli su faturaları geliyor, kötü kokular gelmeye başladı. İddialar çok vahim, bu konuda yakında açıklama yapacağız” dedi. 

 

“BU ŞEHRİ KURTARACAĞIZ”

 

Tekirdağ’ın Anadolu’nun ve Avrupa’nın gelişmiş şehirleriyle rekabet edecek hale gelmesi için çalıştıklarını söyleyen Özcan “Çok yakında iş bilmezlerden bu şehri kurtaracağız. Çok yakında milletin aklıyla dalga geçenleri evlerine yollayacağız. Versen bir kuzuyu güdemeyecek olan ve yöneticilik vasıfları düşük olanları artık emekli edeceğiz” dedi.  AK Parti heyeti Ergene’de son olarak haftalık il yönetim kurulu toplantısını yaparak Ergene programını sonlandırdı.

Haber / Buse SERİN