CHP'den 'ithal başkan' eleştirisi

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine Recep Bıyık atandı. Kapaklı dışından bir ismin ilçe başkanlığına atanmasına bazı partililer tepki gösterirken, Cumhuriyet Halk Partisi'nd

GÜNDEM 9.07.2020 15:54:00 0
CHP

 

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “İthalat konusunda iyi olan AKP Kapaklı Belediyesi başkan yardımcılarından sonra AKP İlçe Başkanı ithal etti. Sürecin en başından aday olan 5-6 adayı yok sayarak İstanbul’dan ilçe başkanı ithal edildi. Kendi örgütünün iradesini yok sayan AKP ithal yollarla ilçe başkanı ithal etti. Delegasyon ve kongreye gerek duymayan AKP İstanbul’dan ilçe başkanı ithal etmiştir” dedi.

 

“BİR TELEFON KADAR YAKINIM”

 

Yeni atanan ilçe başkanının Kapaklı’da cadde ve sokakları dahi bilmediğini savunan Yılmaz “Kapaklı’da kim kimdir, cadde ve sokakları dahi bilmeyen ithal ilçe başkanı 31 Mart 2019 sürecinde 13 belediye başkan aday adayından biri olmuştu. Aday gösterilmemesi ile birlikte küskünler grubuna katılmıştı. Kapaklı’da doğmuş fakat Kapaklı’da hiç bulunmamış olması belirgin en önemli özelliğidir. İthal ilçe başkanına Kapaklı içinde kaybolduğunda kendisine bir telefon kadar yakın olduğumuzu burada belirtmek isterim. İthal ilçe başkanına ‘Kapaklı’ya hoş gelmiş’ der yerel seçimlere kadar görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU