Helvacıoğlu: Kent estetiğine önem veriyoruz

Keşan'da duvarlar alanında uzman ekipler tarafından boyanıyor. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Şehri daha güzel ve rengarenk bir görünüme kavuşturmak için kent estetiğine önem veriyor

GÜNDEM 1.07.2020 21:01:00 0
Helvacıoğlu: Kent estetiğine önem veriyoruz

 

 

Ekipler, ilk olarak Raşit Efendi İlkokulu’nun duvarlarını boyamaya başladı. Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, yapılan çalışmalarla kent estetiğini ön plana çıkarmak istediklerini ifade etti.  

 

"GÖRSEL BİR ŞÖLEN SUNULACAK"

 

Helvacıoğlu, “Yürüttüğümüz her çalışmada görsel estetiğe büyük önem veriyoruz. Çevremizi güzelleştirmek için boş duvarlar, okul duvarlarını boyayarak şehrimize estetik bir görünüm kazandırıyoruz. Yapılan teknik nedeniyle genelde akşamları çalışılıyor.Etkinliği hem izlemek hem de fırçalarını alıp katkı sunmak isteyenleri Raşit Efendi İlkokulu’na bekliyoruz" ifadelerini kullandı.  Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Park Bahçeler Birimi Sorumlusu Pelin Sençper de, okulun duvarlarını bir tablo gibi değerlendirdiklerini ve birbirinden renkli motiflerle süslediklerini kaydederek, "Rengarenk duvar çalışmaları tamamlandığında görenlere görsel bir şölen sunulacak" dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA