Yağış, Kapaklı'da hayatı felç etti

Kapaklı'da son günlerde görülen yağış bugün de etkisini artırdı. Saat 15.00 sıralarında başlayan sağanak yağış nedeniyle dereler taşma noktasına gelirken, yağıştan en çok etkilene

GÜNDEM 23.06.2020 16:29:00 0
Yağış, Kapaklı

 

Karaağaç meydanında biriken sular belediye ekipleri tarafından iş makineleri ile tahliye edildi. Su tahliye çalışmalarını yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin “Çok fazla yağmur yağdı. Yoğunluktan dolayı ciddi bir birikme oldu. Belirli noktalarda yollar tıkandı. Yağmur başladığı andan itibaren biz ekiplerimizle birlikte müdahale etmeye çalıştık. Çok büyük bir kitle halinde yağmur suyu birikmiş halde. Su basan evler var. Oraya arkadaşları yönlendirdik. Yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir doğal afet diyorum buna. Olağanüstü bir yağıştı” dedi.

 

ALBAYRAK İNCELEME YAPTI

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yağıştan olumsuz etkilenen Karaağaç’a gelerek incelemelerde bulundu. Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Toprak ve Meclis Üyeleri ile birlikte bölgede inceleme yapan Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ ekiplerimiz müdahale için çalışmalarına başladı. Geçmiş olsun Kapaklı” dedi. Şiddetli yağış nedeniyle Yıldızkent Kavşağı da sular altında kalırken, su baskını sebebiyle ilerleyemeyen otomobiller suya batarak mahsur kaldı. Cumhuriyet Mahallesi’nde de birçok noktada taşmalar meydana gelirken, yağış nedeniyle bir otomobil, çöken yolda mahsur kaldı. Yolda mahsur kalan araç çekici ile kurtarıldı.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU