Albayrak'tan çiftçilere geçmiş olsun ziyareti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Şarköy, Malkara, Kapaklı, Saray, Ergene ve Süleymanpaşa'da etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle ekili alanları zarar gören çiftçilere ge?

GÜNDEM 23.06.2020 10:18:00 0
Albayrak

 

 

Albayrak, ilk olarak Şarköy'e bağlı Yeniköy, Sofuköy, Kocaali ve Şenköy mahallelerini ziyaret etti. Albayrak'a CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun ve Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da eşlik etti.

 

"ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ"

 

Albayrak, "Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağış ve beraberindeki dolu yağışı sebebiyle ekili alanları zarar gören hemşehrilerimizi ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Yeniköy Muhtarımız Mahmut Gündoğdu, Sofuköy Muhtarımız Murat Dermen, Kocaali Muhtarımız Mecit Demir, Şenköy Muhtarımız Fatih Nar ve vatandaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Yaralarını sarmak için her zaman çiftçimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

 

"YARALARI SARACAĞIZ"

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daha sonra Malkara'ya bağlı İshakça Mahallesi'ni ziyaret etti.  Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağış ve beraberindeki dolu yağışı sebebiyle ekili alanları zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Albayrak'a Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da eşlik etti. İshakça Mahallesi Muhtarı Bilal Temurtaş ve vatandaşlara misafirperverlikleri için teşekkür eden Albayrak, "Çiftçilerimizin yaralarını sarmak için Tekirdağ Büyükşehir ve Malkara Belediyemiz her zaman çiftçisinin yanında olmaya devam edecektir" dedi.

 

 

"GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİZİ İLETTİK"

 

Albayrak, son olarak Süleymanpaşa'ya bağlı İnecik Mahallesi'ni ziyaret etti. Albayrak, ziyaret ile ilgili, "Geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağış ve beraberindeki dolu yağışı sebebiyle ekili alanları zarar gören hemşehrilerimizi ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İnecik Mahallesi Muhtarımız Sabri İşlek ve vatandaşlarımıza misafirperverlikleri için teşekkür ederim" dedi. Saray, Kapaklı ve Ergene'deki çiftçileri de ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Albayrak, "Saray ilçemizin Sofular, Beyazköy, Kapaklı ilçemizin Uzunhacı ile Ergene ilçemizin Pınarbaşı ve Paşaköy mahallelerinde yaşanan şiddetli yağış ve dolu yağışı sebebiyle ekili alanları zarar gören çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN