Vali Yıldırım: Şehit ailelerimiz milletimizin baş tacı

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Babalar Günü dolayısıyla Süleymanpaşa'nın Karacakılavuz Mahallesi'nde ikamet eden şehit Ercan Ay'ın ailesini evinde ziyaret etti. Şehidin babası Fehmi Ay'ın Babalar G

GÜNDEM 22.06.2020 09:45:00 0
Vali Yıldırım: Şehit ailelerimiz milletimizin baş tacı

 

 

Vali Aziz Yıldırım'a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı  Kıdemli Albay Osman Kılıç da eşlik etti.

 

"MÜSTESNA BİR YERE SAHİPLER"

 

Vali Yıldırım, 2 Kasım 1998 tarihinde Şemdinli’nin Tekeli bölgesinde köprüye döşenen mayının askeri aracın geçişi esnasında patlatılması sonucunda şehit olan Ercan Ay’ın ailesini ziyaret ederek, şehidin babası Fehmi Ay’ın Babalar Günü'nü kutladı. Ziyarette konuşan Vali Yıldırım; Başta şehit babalarımız ve gazilerimiz olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyorum. Hepsine sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Şehit ailelerimiz milletimizin baş tacıdır. Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı. Ziyaret, Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından sona erdi.

 

Haber / Buse SERİN