Akay ailesinin acı günü

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın amcası ve Çerkezköy'ün tanınmış esnaflarından Fadıl Akay (83) geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti. 3 çocuk babası Akay

GÜNDEM 19.06.2020 17:48:00 0
Akay ailesinin acı günü

 

 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın amcası ve Çerkezköy’de uzun yıllar esnaflık yapan Akay Ticaret’in sahibi Fadıl Akay (83) bugün Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığı’nda dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Uzun yıllar Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu’nda da görev alan Fadıl Akay’ı son yolculuğunda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, sanayiciler, esnaflar ile Akay ailesinin eş, dost ve akrabaları yalnız bırakmadı. Cenazede zaman zaman duygularına hakim olamayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, cenaze namazının ardından amcası Fadıl Akay’ın çocukları Süreyya Akay, Vehbi Akay ve Metin Akay ile birlikte taziyeleri kabul etti.

 

ALBAYRAK DA ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da cenaze öncesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’i ziyaret ederek başsağlığı diledi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU